Nieuwsgierig?: neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact op!

Ervaren projectleider en toezichthouder infratechniek

Als lokale, provinciale of landelijke overheid wilt u de zekerheid dat de uitvoering van uw infra project soepel verloopt, op tijd wordt opgeleverd, én dat regels en gemaakte afspraken worden nagekomen. De Greef Projecten biedt met Gerben de Greef een ervaren projectleider en toezichthouder infratechniek met kennis van de UAV-systematiek.

Met open vizier en kennis van zaken zorgt De Greef Projecten dat betrokken partijen in elke fase van het infra project de juiste dingen doen. Een soepel verlopende communicatie is daarbij een belangrijke randvoorwaarde. Op basis van ruime ervaring met opdrachten voor zowel aannemers als overheid, schakelt De Greef Projecten gemakkelijk tussen de verschillende culturen van de uiteenlopende partijen die werken aan uw infra project.

Gespecialiseerd in elektrotechnische infra projecten

De Greef Projecten biedt een projectleider en toezichthouder infra, gespecialiseerd in projectbegeleiding en toezicht bij infra projecten in aanleg, onderhoud en renovatie van elektrotechnische installaties:

  • openbare verlichting
  • pompinstallaties
  • signalering
  • verkeersregelinstallaties ( VRI )
  • bekabeling
  • en meer

Advies in planfase

Of het nu om planontwikkeling, voorbereiding, uitvoering of oplevering gaat, De Greef Projecten kan in elke fase van een infra project de projectbegeleiding of het toezicht voor zijn rekening nemen. Daarnaast kunt u in de ontwerpfase de expertise van De Greef Projecten inroepen voor advies over onder andere de inrichting van openbare verlichting, kabelontwerp, kabelberekeningen en bestektekeningen.

Neem contact op

Bent u als lokale, provinciale of landelijke overheid op zoek naar een ervaren projectleider of toezichthouder infra voor een elektrotechnisch project in de infratechniek? De Greef Projecten voert uit. Bel direct 06 48 77 94 47 of neem contact op via het contactformulier.